keskiviikko 24. joulukuuta 2014

2 0 1 4 - The year of the Mautopaavis

Hei vaan!


Vuosi lähenee loppuaan, joten on aika postaukselle vuodesta 2014

*klik*

T A M M I K U U
Tammikuussa koitti ensimmäisen conini paikka - nimittäin Yukiconin! Ostin sieltä peruukit Lizbethille ja Sheetalle sekä tapasin siellä AllinHennanSonjan ja Annikan. Oli tosi mahtava con! Jäi vain harmittamaan myöhemmin, kun olin unohtanut mennä LaeppaVian ohjelmanumeroon ajoissa.


H E L M I K U UHelmikuussa taas pidin give awayn ja uusi neitokainen saapui talouteen. Sheetan pään ruuvi oli niin tiukassa, etten saanut sitä pois. Sen takia en voinut vaihtaa chippejä, josta johtuukin kuvien vähäisyys.

M A A L I S K U U 


Koulupuku lainassa Niinalta!Tässä kuussa pidimme V.I.P-miitin Adan luona Adan, Niinan ja Marian kanssa. Ada oli yli-ihminen ja sai murskattua Sheetan silmämekanismin temppuilevan ruuvin ja irroitettua stockchipin Marian Gracen silmämekanismista. Pidin Sheetalla väliaikaisesti Lizin vanhaa peruukkia, jonka leikkelin sopivamman pituiseksi. Meinasin jo luovuttaa Sheetan korkkiruuviperuukin kanssa, kunnes tajusin että, "Hei, senhän voisi suoristaa!" Pidin lopputuloksesta ja niin peruukki päätyi kun päätyikin oikealle omistajalleen. Myös Avan peruukki saapui cancanilta.

H U H T I K U U
Mitään muutoksia nukkejen ulkonäöissä ei tapahtunut, kelit alkoivat pikkuhiljaa lämmetä ja lämpö toi mukanaan toivoa saapuvasta kesälomasta. 


T O U K O K U UToukokuussa olin aika epäaktiivinen, johtuen myöskin viimeisimmistä kokeista sun muista. 

K E S Ä K U U
Kesäkuussa koulujen loppuessa vapaus koitti. Ja nukkeinto meni heti alas.
Aloitin "tauon", jonka kuitenkin heti lopetin inspiraation toisena Dollyversaryna iskiessä. Tämän shootin jälkeen kuitenkin oli blogin puolella hiljaista.

Olin muokannut kuvat ja kaiken jo valmiiksi, mutta en sitten jaksanutkaan postata paikallisesta conista jossa kävimme (Kawacon). Alli saapui keskiviikkona Joensuuhun ja menimme Adan luokse. Pyöräiltiin yhtenä päivänä 9km suuntaansa Joensuun keskustaan, missä tapasimme Niinan. Joen rannalla kävimme kuvaamassa.


Perjantai-illan koittaessa Joensuuhun saapui myös Isa. Oli tarkoitus kuvata nukkeja kunnolla mutta

Ahebu m kt tapahtui sheetan ja junin shippinimi xxSinä yönä nukuin korkeintaan 30min ja se kyllä näkyi päivällä conissa, koska jouduin jo kahdelta lähteä kotiin kovan päänsäryn ja sen takia, että meinasin nukahtaa pystyyn. Mutta se oli sen arvoista, meillä nimittäin oli älyttömän hauskaa!

H E I N Ä K U U

Lisää ennenjulkaisemattomia kuvia, oli aika Animeconille. Kuopiossa Alli, Ada, Aino ja minä yövyimme Isan luona.Perjantai-iltana lauloimme äänemme käheiksi tai tarkalleen ottaen vain minulta hävisi kokonaan ääni noin viiden tunnin verran Singstaria pelatessa. 

Oli muutenkin aika villi ilta, me Isan kanssa mm juostiin ympäri taloa ja pihamaita ja käytiin katollakin tanssimassa ja laulettiin "Kuumaliimaa Ollin naamaan" 42go:n Bemmi kummid kappaleen tahtiin :* yön 42go bileet amen papahh papahhLauantaina sitten äänestäni oli jäljellä enää vain hinkua, siinä sitten vastata kaikille jotka kysyivät cossistani kuvaa XDDD (olin Yuno Gasai Mirai Nikistä)

elämäni ylpein hetki, Sain Yaoimiehestä kuvan ;* Samana viikonloppuna muuten paljastui, että hänen oikea nimensä onkin Bryan eikä suinkaan Yaoimies. kaikki olette varmaan lukeneetkin sen jo isan blogista mut!!1

Loppukuukaudesta sitten taas ei tapahtunut paljoakaan nukkerintamalta, vietin aikani suurimmaksi osaksi kesätöiden parissa ja laiskotellessa. Näistä johtuivat myös postaamattomuus, vaikkain instagramiin kuvia otin. (@theredappple)


E L O K U U Nämäkin kuvat otin vain instagramia varten ja postaamattomuus jatkui. Harmi, kun kesällä yleensä nukkeinnostus laskee alle nollaan. Myöhemmin talvella päivien lyhetessä ja ilmojen huonontuessa vain kiroaa itsensä, kun ei kesällä yöttömien öiden ja lämmön ja hyvien kelien aikana ollut aktiivinen.

Tässä kuussa tutustuin paremmin Adan ystävään Alisaan ja Alisan ystävään Nelliin ja mekin olemme muodostaneet kaveriporukan samassa kaupungissa asuessa. (Silti kyllä väh 10km päässä toisistamme)


S Y Y S K U U

Alkukuukaudesta koitti sitten Tracon 9. Oli mahtava viikonloppu ja näin ystäviäni, joiden kanssa olimme luoneet tiiviin kaveriporukan - Mautopaavit. (Alli, Aino, Isa, Ada, Niina, Maria ja minä. Myöhemmin mukaan tuli myöskin Saraaikaisemmasta nimestä ei puhuta öh 


Koulun alkaessa taas sitten nukkeinnostus vähän nousi, mutta kappas, syksy oli tulossa enkä sitten kuitenkaan jaksanut paljoa kuvata.

L O K A K U USyyslomalla sitten menimme Adan kanssa Etelä-Suomeen Allin luokse. Kävimme Popcult Day:ssä ja kuvailimme yhtenä päivänä Ainon ja Sonjan kanssa. sekä myös yhtenä päivänä kävimme ihan Helsingin keskustassa.

M A R R A S K U UIltojen pimetessä ja koulun painaessa ei nukkeinnostuksesta huolimatta löytynyt aikaa kuvaamiselle - koulusta tullessani yleensä oli jo liian pimeää kuvaamiselle ja tuntui, että jokaiselle viikonlopulle oli jotain ohjelmaa. (koulun markkinoita sun muita) Laitoin Avalle omaan hahmoonsa sopivammalla tavalla etuhiukset ja nyt näyttää jo paljon paremmalta!

J O U L U K U U

Sitten päästään tähän kuukauteen. Koulun loppuessa seurasi myöskin kokeet ja jokaisena viikonloppuna oli jotain tehtävää. joten paljoa en kerennyt kuvata.Kiitos mekosta kuuluu Allille ♥
En ole saanut ikinä vuodessa näin paljon ystäviä, kun tänä vuonna. Olen siitä myös todella kiitollinen, en vois enää kuvitellakaan elämääni ilman näitä ihmisiä, joille puhua joka päivä.
Olen myös tänä vuonna aloittanut uuden harrastuksen, cosplayn. Paljon on tapahtunut ja jos totta puhutaan, tämä oli ehkä tähän mennessä elämäni paras vuosi.


Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2015!


Unohdin myös mainita. että olen yksi onnekkaista Yukicon-lipun omistaneista ihmisistä.


- theredappple

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :3!

  Hyvää Joulua ja uuttavuotta sinullekkin c:!

  VastaaPoista
 2. Minäkin omistan yukiconiin lipun:3 ensimmäinen con tulossa

  VastaaPoista
 3. Mä kuolin näille kuville ja tolle musalle liikaa, sori mä en ehdi kommentoimaan pitkästi nyt ;___; Ihana postaus, sun kuvissa on tosi hyvä laatu ja palvon sun nukkeja ♥
  Hyvää joulua sulle ja nukeillesi ja perheellesi ♥

  VastaaPoista
 4. Oiih tää oli ihana postaus! ;w; oli kivaa luettavaa ja perf kuvat ~ hyvää joulua kans sulle ♥

  VastaaPoista
 5. nää "vuosikooste"postaukset on niin kivaa luettavaa >3<
  kiva että oli hyvä vuosi ja ihania kuvia n___n
  plus hyvää joulua näin jälkikäteen ~

  ja mäkin oon sitten yks onnekkaista ketkä sai yukilipun woop

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja hyvää uutta vuotta Ps. Voitko sanoa jotain obitsuista sain pullipin ja ajattelin jos vartslo olisi parempi kuvaamiselle...:-)

  VastaaPoista
 7. oii tää oli kiva postaus <3
  Kiva idea tää, että joka kuukaudelta oli tälleen kerrottu ns. kohokohdat.. c:
  Ja ihania kuvia :33

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Nyt on kyllä suloinen postaus.
  Kaikki nuket on muuttunut paljon, mutta tietenkin hyvään suuntaan. aww.
  2014 on kyll hyvä vuos, paljon kavereita miekin oon saanu.
  Tän virallesemmaks en pääse, aamen. :(
  okokok ihana postaus oot ihana ja hih. 8)

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus! Nukkesi ovat kyllä täydellisiä *Q*. Kuvatkin on vaan niin upeaa katseltavaa!
  Ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. siis tää on niin perseestä kun tuun stalkkaa tätä siun blogia uudelleen ja sit huomaan et mun fab kommentti on kadonnut jonnekkin perseeseen ┌П┐(►˛◄’!) fack ya blogger

  mutta siis, musiikki 6/5. Onneksi valitsit ton etkä mitään joulumusiikkia, koska tässä postauksessa oli kaks kuvaa joiden taustalla oli hieman lunta ja muut kuvat olivat sitten kauniin vihreitä tai punertavia, että olisi se ollut vähäsen outoa ehkä :-//

  Mutta tän postauksen kuvat, ah mikä nostalginen tunne tääkin on. Muistan kun tavattiin yukissa ja kun sä olit sellanen pikku Oona vielä ja tähän voisin pistää kaikkea kivaa, mutta minut tuntiessasi tiedät että oon aika kiltti niin en viitsi pistää tähän pistään ubernoloa :-))....vielä ainakaan

  Ah Ava on niin täydellinen ollut jo alusta asti, se on tollanen beauty queen ja arvaa vaan kuinka paljon tykkään siitä nyt enemmän ton uuden leikkauksen kaa <3 (tostahan voisi ajatella että tarkotan jtn. silikooni lisäystä tai jotain mut tarkotan kuitenkin sitä kun leikkasit siihen peruukkiin etuhiukset)

  (tässä kohtaa näytin mun kaverin äidille kuin nopeesti kirjotan ja se katto että kirjotanko kymmensormitekniikalla. Se oli yllättynyt siitä että miten nopeasti kirjotan XDDD k puhun nopeasti niin kai se sama juttu sit taittuu mun kirjotukseen öm)

  .......tässä kommenttissa ei ole mitään järkeä jatkan tätä silti

  tänään kun on 31.12.2014 niin toivon Oona siulle kaikkea hyvää <33 muistathan olla sitten kiltti tyttö että joulupukki tuo ensi vuonna lahjoja sulle :-** (siis ei sillä että toivoisin jo olevan vuoden 2015 joulua ei sillä mitään no en toivo onhan tässä kesä välissä ja en halua lukioon mut nyt takaisin sun nukkeihin)

  Olisi pitänyt oikeasti varastaa Sheeta siellä Traconissa (; ・`д・´)​ siitä olisi ollut paljonkin hyötyä mulle. Mutta oikeasit mun aivot on tällä hetkellä latauksessa niin en keksi muuta sanottavaa että kun siun nuket on ihania ♥ + mee roskiin エエッ?工エエェェ(๑̀⚬♊⚬́๑)ェェエエ工‼!!!

  VastaaPoista

Jätä kommentti ja teet minulle hyvän mielen ♥