torstai 11. syyskuuta 2014

Can I make it better, with the lights turned on?

I'm alive.

Mitenkäs tässä näin kävi, että viimeisestä postauksesta onkin vierähtänyt noin 3 kuukautta... bloggaaminen ei ole inspiroinut mua oikein koko kesänä ja Animecon postaus jäikin tekemättä, koska en yksinkertaisesti jaksanut muokata kuvia ja tehdä postausta ja nyt olisi liian jo myöhäistä. en kyllä nytkään jaksais eheh Olen ollut aktiivisempi tuolla instagramin puolella (@theredappple)

Mutta, olen tulossa Tracon 9 tapahtumaan tänä viikonloppuna! 
Minut sieltä löytää siisvousLevi -cossissa (Shingeki no Kyojin/Attack on Titan) ja olen lauantaina gosun nukkemiitissä Sheetan kanssa :) En muuten kanniskele nukkea enkä kerennyt ottaa tunnistuskuvaa tänne, mutta liikun lauantaina ainakin Allin kanssa. Sunnuntaina liikun Krista Lenz/Historia Reiss -cossissa (SnK/AoT) ja liikun ainakin Adan kanssa.
Jos tunnistat minut, saa ja pitää tulla moikkaamaan! Ainakin sitten siellä miitissä. (olen noin 160cm jos se auttaa)

Mutta eipä siitä sitten sen enempää, toissapäivänä paistoi aurinko ulkona niin kauniisti, että oli pakko mennä ottamaan pari kuvaa.Nämä ei olleet mitenkään ihmeellisiä, mutta ilmoitinpahan etten ole kuollut!

Ja vielä: Apua miten teitä lukijoita on tullut noin paljon lisää vaikka olen taukoillut?? Kiitos kaikille uaaaa ;-;

- theredappple

13 kommenttia:

 1. koska postaat kuvatarinaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä en ole täysin varma. Kuvatarinan kuvaaminen on ollut viime aikoina hyvin kaukainen ajatus, koska on syitä miksi pitäisi muuttaa juonta hiukan... mutta ehkä minä vielä joskus inspiraation saadessani sitä jatkan :)

   Poista
 2. oon oottanu et postaat et jeii ♥
  aivan ihania kuviaa >u<

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja ihana nukke <3_<3

  VastaaPoista
 4. Ava on ihana (snow whiten face up♥) ja todella kaunis neitokainen :3. Ja kuvat olivat todella kivaisia, vaikka tätä neitiä ihastelisin mieluusti suuremmankin satsin kerralla :'D.

  VastaaPoista
 5. Ava on täydellisyys, ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Suloisia kuvia :33 !

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! ♥ (ja pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta.. ^^")

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Saa nähdä milloin olen valon aikaan kotona ja millaisia säitä on, että milloin saan julkaisukelpoista kuvamateriaalia. Mutta luultavasti ei tule mitään tällaista kolmen kuukauden taukoa tässä välissä!

   Poista

Jätä kommentti ja teet minulle hyvän mielen ♥